För dig som behärskar grunderna med surdegsbakning och vill fördjupa dig mer i bakprocessen, mjölets olika egenskaper och få svar på frågor som dyker upp under hemmabakandet. Under kursen bakar vi olika typer av bröd, visar flera sätt att ta hand om överbliven surdeg och fermenterade kulturspannmål, vi lagar spannmålslunch och vi gräver ner oss lite i myllan och pratar jordhälsa, odling, malning och dess påverkan på råvaran, framtiden och vår hälsa. Vi ser gärna att du som deltagare skickar in frågor/funderingar du har och önskar få klarhet i samt om du har något önskemål om mjöl/bröd att experimentera med under kursen.
Lördag kl. 9 - ca 15. Fika och lunch
Söndag kl. 9 - ca 12. Fika/brödprovning
Ta med lämpliga kläder, skor och ett förkläde.
Anmälan är bindande.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid händelse av för få anmälningar.