NYA ÖPPETTIDER: FREDAGAR KL 9-15

Om oss


Tre passionerade hemmabagare tog steget och startade ett bageri - med en gemensam stark vision om att förändra synen på bröd, ett livsmedel som i all sin enkelhet kan varieras i oändlighet. Vi älskar bröd och är glada att få dela vår brödglädje! 

Vi bakar alla våra bröd från grunden på ekologiska råvaror och spannmål, utvalda med omsorg för både åkerns och magens flora. Det finns många gamla kultur- och lantsorter som glömts bort under industrin och förädlingens framväxt men som nu börjar få plats på åkrarna igen. Såsom enkorn, emmer, svedjeråg och dalavete. De har fantastiska smaker, är motståndskraftiga och lämpar sig för ekologisk odling, växer sig högre och har längre rötter = mer näring. Att baka med surdeg där degen jäser långsamt ger också ett mer skonsamt bröd för magen. 

Vi kommer från helt andra branscher men brödpassionen tog över och under våren 2022 har via utbildat oss till hantverksbagare via Eldrimner (nationellt resurscentrum för mathantverk) och i juni 2022 öppnade vi vårt bageri. 

Vi erbjuder:

- förbokning av bröd inför våra öppetdagar
- direktförsäljning och enklare servering i bageributiken
- pizzakvällar för företag/grupper 10-14 personer
- försäljning av bröd till företag/hotell/restaurang etc.
- surdegskurser
med mera

Kontakta oss gärna med dina önskemål eller förfrågningar [email protected]

Mjöliga hälsningar från Marie, Joanna & Cicci