NYA ÖPPETTIDER: FREDAGAR KL 9-15

Semla - bokning till Fettisdagen 21/2

  • 45 kr

Brödbokning öppnar igen vecka 5

Dela

Avhämtning i bageriet tisdag 21 februari mellan kl. 10-17 alternativt utkörning till företag vid köp över 1000 kr.
Det går också fint att fika sin semla i bageriet.
Ange gärna i kommentar vilken ca tid du planerar hämta din bokning,
semlorna monteras löpande för bästa kvalité varför det kan vara viss väntetid. 

För bästa upplevelse och smak rekommenderar vi att du äter semlan så färsk som möjligt, förtrollningen bryts efter några timmar i kyl.

Med de finaste ekologiska råvaror tillverkar vi våra semlor, inga tillsatser bara goda grejer.
Bullar på vassle från Hansjö mejeri, Valenciamandlar som rostas och mixas med råsocker, till sist ett handvispat gräddmoln.

Ingredienser: Vetemjöl, vassle, smör, råsocker, kardemumma, havssalt, jäst.


Hållbarhet & förvaring

Håller något dygn i kylskåp. För bästa upplevelse och smak rekommenderar vi att du äter semlan så färsk som möjligt, förtrollningen bryts efter några timmar.